Cautare

4562 de rezultate pentru "accidente rutiere 11 11 2009 in timis" (8.70 secunde)
Horea Bacanu, membru in Consiliul Local Timisoara, a demisionat ieri din PD si s-a inscris in PSD, partid in care sustine ca se face reforma.
Regina textilelor din Romania, Maria Grapini, prezenta in Top 300 Capital al celor mai bogati romani, ingroasa de ieri randurile conservatorilor.
Unul dintre multele avantaje pe care le ai in calitate de deputat este acela ca primesti multe cadouri. ... La mare distanta in topul celor mai cadorisiti deputati, cu 9 "atentii" trecute pe raboj, se afla deputatul conservator de Timis, Stefan Glavan, originar din Constanta.
Un incendiu violent a izbucnit la un pavilion cu pacienti de la Spitalul de boli nervoase Gataia, judetul Timis. Este vorba de un imobil cu etaj, in care se gaseau 25 de pacienti netransportabili.
Deputatul de Hunedoara Ioan Timis a declarat la Deva ca a semnat adeziunea de in-scriere in PNL abia duminica, desi anuntase de mai multe luni ca s-a inscris in acest partid. "Am sustinut platforma in ideea refacerii PNL.
Presedintele PNTCD Timis, Gheorghe Ciuhandu, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca partidul se ghideaza dupa deciziile luate la Congresul de la Bucuresti, care a fost unul statutar, fata de "intalnirea grupului de Sinaia", potrivit Medifax.
Organizatorii festivitatii de lansare a candidatilor Aliantei PSD+PC pentru alegerile parlamentare s-au gandit sa le pregateasca celor aproximativ zece mii de participanti o surpriza, invitandu-l sa interpreteze o melodie pe cunoscutul Costel Busuioc, castigator al unui concurs muzical pentru imigranti in Spania.
Reprezentantii PNL Adrian Ciocanea, Ioan Timis si Varujan Vosganian (foto) au fost exclusi de pe lista partidului pentru Parlamentul European, dupa ce primii doi au anuntat luni ca doresc sa se retraga, nemultumiti de locurile primite.
Ministrul Agriculturii, senatorul de Timis Ilie Sarbu, a declarat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Timisoara, ca in PSD nu se discuta despre iesirea de la guvernare si nici despre o eventuala inlocuire a lui Mircea Geoana drept candidat pentru prezidentiale.
Liderul PSD Timis, Ilie Sarbu, fostul ministru al Agriculturii, a declarat ca in Parlament functioneaza o noua majoritate, formata din PSD, PNL si UDMR, iar un protocol intre aceste formatiuni urmeaza sa fie semnat "probabil" dupa primul tur al alegerilor prezidentiale.
Ion Iliescu a anuntat ieri ca se retrage din "toate functiile detinute in partid". Ion Iliescu, in varsta de 80 de ani, are o functie onorifica in partid, dar, in aceasta calitate, este invitat permanent in structurile de conducere ale PSD.
Cel putin 23 de deputati si-au angajat rudele la birourile parlamentare din teritoriu, remunerate din suma forfetara pusa la dispozitie de Camera Deputatilor, in calitate sefi de cabinet, consilieri, experti, referenti sau soferi, potrivit NewIn.
Romania Libera publica articolul "Mai multi parlamentari PDL s-ar indrepta catre PSD", pe care il puteti citi in continuare. ... Exista deja trei filiale in care cei trimisi in Parlament creeaza probleme conducerii PD-L la nivel central: Iasi, Timis si Prahova.
"Liberala Mariana Campeanu a castigat alegerile parlamentare partiale in Colegiul Hateg". Candidata Partidului National Liberal, Mariana Campeanu, a castigat alegerile partiale organizate, duminica, in Colegiul Hateg-Tinutul Padurenilor pentru ocuparea postului de deputat, potrivit datelor centralizate de Biroul Electoral Judetean Hunedoara.
pressalert.ro scrie ca astazi, in plenul Consiliului Judetean Timis, consilierii au sfidat legea si au votat un proiect de hotarare, desi erau constienti de faptul ca este ilegal modul in care procedeaza.
Basescu in rolul lui Buddha si albinuta Boc, interzisi la Timisoara Un tablou cu Traian Basescu pe post de Budha si levitand in nori, asteptandu-l sa vina pe Emil Boc, transformat in albinuta, cu galeata cu miere a fost scos din expozitia organizata de Uniunea Artistilor Plastici din Timisoara pe holurile Consiliului Judetean Timis pe motiv ca are "tenta politica prea directa", informeaza PressAlert.ro.
Dorel Constantin Vasile Borza este senator de Timis. Acesta a declarat in plenul Senatului ca, incepand de marti, isi inceteaza activitatea in grupul parlamentar PDL. "In continuare, imi voi continua activitatea ca senator independent, afliliat PNL", a spus Borza.
Lista candidatilor care, potrivit rezultatelor partiale sau numaratorilor paralele ale partidelor, au victoria garantata si, deci, un mandat de parlamentar in viitorul legislativ al Romaniei a fost prezentata de gandul.info:
- Domnule senator, ati intrat in campania electorala pentru europarlamentare cu un mesaj extrem de dur la adresa presedintelui Traian Basescu. ... Ce sef al statului din lumea civilizata apare pe o plaja imbracat in trening si purtand un tricou ce contine un mesaj electoral evident?
Rafuielile continua in PSD: Sebi Ghita, un drogat al partidului In PSD, luptele sunt tot mai crancene. ... El mai cere capul liderilor organizatiilor unde PSD a pierdut alegerile, cum sunt cele din Cluj, Brasov, Bistrita, Timis, Covasna, Prahova, Constanta, Bucuresti sau Ilfov.
google-analytics.com